Skip to main content
Header Hetgebouw

het gebouw

Smaragd Offices is de plek waar je lekker in je vel zit, waar je je echt thuis voelt, waardoor je je beste prestatie kunt leveren. Iedere dag weer. Wij geloven dat een inspirerende omgeving de sleutel is tot succesvol ondernemen.

Begane Grond

Gebouw BG3

Wanneer je Smaragd binnenkomt betreed je na het ontvangstportaal meteen de Meeting Zone. Hier vind je dichtbij de entree de digitale zuil waarmee je bezoek zich kan aanmelden. De sfeervolle inrichting met zitjes aan de open raampartij en de centrale stamtafel nodigen uit om bij de centrale keukenbar een kop koffie of thee te pakken en zo even rustig te landen. Het speciale ontwerp van de stamtafel nodigt uit om tijdens legendarische vrimibo's je podium te pakken. Aan de andere zijde van de bar vind je de open Play Zone. Een hoge open ruimte die via de vide in contact staat met de eerste verdieping. Je kunt deze eerste verdieping bereiken via het trappenhuis, maar ook via een uitdagende klimpartij op de boulderwand in de Play Zone. Het imposante raam zorgt voor een open visuele verbinding met buiten. 

Grenzend aan de Meeting Zone en Play Zone vind je 3 vergaderruimtes. Iedere ruimte heeft een sterke eigen identiteit en sfeer die jouw meetings een bijzondere extra vibe geven. Neem een verfrissende duik in het zwembad en raak geïnspireerd door de plantenrijkdom in de jungleroom. Heb je een speciale meeting voor een grotere groep gasten waarbij de visuele presentatie top moet zijn dan boek je de grote glazen vergaderruimte aan de voorzijde van het gebouw.

Zie jij jouw bedrijf helemaal zitten op de begane grond? Klik hier en kijk welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Eerste verdieping

Gebouw 1everdieping

In het centrale hart op de eerste verdieping, de Meeting Zone, vind je een sfeervolle keuken en verschillende informele zitjes waar je o.a. samen kunt lunchen. Hier ontmoet je andere huurders van jouw verdieping bij de koffiemachine, neem je met een collega in een van de treinzitjes nog even die presentatie van morgen door of doe je een korte (video)call. De Meeting Zone loopt door in de Play Zone die op deze verdieping in het teken staat van minigolf. Onderbreek je kantoorwerk voor een beetje ontspannende beweging en laat je collega's alle hoeken van de gang zien met jouw weergaloze minigolf skills. Onderweg passeer je iconische Zwolse gebouwen en diverse andere hindernissen. Het spel blijft leuk doordat je zelf je eigen baan met poortjes en obstakels kunt uitzetten.

Op deze verdieping is de ruime vergaderruimte ook ingericht in lijn met het golf thema. Een creatieve comic wallprint en golf-thema vergadertafel geven de ruimte een unieke sfeer. Uiteraard is de ruimte voorzien van goede vergaderfaciliteiten zoals een goed scherm om op te presenteren.

Zie jij jouw bedrijf helemaal zitten op de eerste verdieping? Klik hier en kijk welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Tweede verdieping

Gebouw 2everdieping

Ook de tweede verdieping heeft zijn eigen Meeting Zone. De inrichting van deze verdieping staat in het teken van (retro) gaming. Zo is er een grote modulaire vakkenkast gemaakt in de vorm van grote ruimtelijke tetrisblokken die vrij te plaatsen zijn naar iedere creatieve opstelling die jullie fijn vinden. Ook zijn de verschillende zitjes en muuraankleding uitgesproken qua vormgeving en geheel gematched met het game-thema. In de gangzone bevindt zich net zoals op de eerste verdieping de Play Zone. Hier vind je een speciale Gamecube-hangplek waar je in comfortabele zitelementen ongestoord de nieuwste PS5-games speelt tegen je collega's. Wordt er even niet gegamed? Dan is deze besloten plek ook ideaal om rustig te (video)bellen. De vergaderruimte gaat uiteraard mee in het gamethema; waan je in de wereld van Supermario in level Smaragd. De vergadertafel is ook hier weer bijzonder en op maat gemaakt design. Uiteraard is de ruimte voorzien van goede vergaderfaciliteiten zoals een goed scherm om op te presenteren.

Zie jij jouw bedrijf helemaal zitten op de tweede verdieping? klik hier en kijk welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Klaar voor de toekomst

Energielabel A+

Smaragd Offices is het afgelopen jaar geheel verbouwd en vernieuwd. Niet alleen om het gebouw weer visueel naar een top niveau te brengen maar vooral ook om te verduurzamen en om een hoger energielabel te bereiken. Per 1 januari 2023 zijn alle kantoorgebouwen verplicht om te voldoen aan energielabel C.  Wij hebben ervoor gekozen om de lat hoger te leggen en om meteen de stap te zetten naar energielabel A+. De energie die we in de verbouwing hebben gestopt betaalt zich meteen uit. Belangrijk voor de toekomst van onze aarde en gunstig voor onze huurders in relatie tot energiekosten.

SM digital

Smart office

Digitale receptie

Hoe zorg je voor een prettig ontvangst van gasten of relaties zonder hierbij altijd fysiek aanwezig te zijn? Hiervoor hebben we een mooie oplossing: een digitale receptie! Deze digitale receptie is een terminal waar gasten zich kunnen melden. Via de terminal kan zowel de organisatie als de contactpersoon worden aangeklikt. Deze persoon krijgt een oproep van de terminal. Het bezoek krijgt de melding dat hij/zij wordt opgehaald en de uitnodiging om plaats te nemen in de meetingzone. Deze vorm van ontvangst zorgt voor een fijne landing van het bezoek in het gebouw zonder dat je je gasten op hoeft te wachten bij de entree.

Smaragd App: toegang, reserveren en contact 

Bij Smaragd Offices hebben we zoveel mogelijk belangrijke kantoorfunctionaliteiten samen gebracht in één handige digitale oplossing: een app op je telefoon. Je hebt geen sleutel of pasje nodig om het terrein te betreden en diverse deuren te openen. Vergaderruimtes reserveren doe je ook via je telefoon. Binnen dezelfde app kun je eenvoudig contact leggen met de huismeester en organiseer je een vrimibo met alle huurders in het pand.

meer kenmerken

Sportieve uitdaging

In Smaragd Offices vind je alles wat je als professional nodig hebt tijdens je werkdag. Natuurlijk fijne kantoorruimte met een goed klimaat. Maar ook een uitdagende klimwand om je energie op kwijt te kunnen na een pittige meeting. En gezellige ontmoetingszones waar je met je collega’s de mamiko en womibo introduceert.

Smaragd klimwand

Smart fietsenstalling

Smaragd is ook op de fiets top bereikbaar, vanaf het gebouw rijdt je binnen een minuut op een van de fietssnelwegen naar bv. Hattem of Kampen en alle Zwolse wijken zijn goed bereikbaar via een van de fietstunnels in het gebied. Wij zijn enthousiaste voorstanders van duurzaam woon-werk-verkeer en hebben daarom een ruime overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheden voor e-bikes en cameratoezicht gerealiseerd aan de achterzijde van het gebouw. 

SM e bike

(H)eerlijke koffie van Pure Africa

De koffie bij Smaragd wordt geleverd door Pure Africa. Goede koffie met een echt duurzaam verhaal; Het Overijsselse bedrijf achter Pure Africa koopt de groene koffiebonen rechtstreeks bij kleine boerencoöperaties in Afrika. Wil je meer weten over Pure Africa, lees dan hier verder.

Ando koffieplantage

Duurzaamheid voorop

Gebouw Duurzaam

Bij Smaragd maken we zoveel mogelijk duurzame keuzes. Eerder noemden we al de koffie van Pure Africa, maar ook in het interieur zie je dit terug. De stamtafel in de Meeting Zone is door kunstenaar/meubelmaker Edward Otten gemaakt van gerecycled hout, de zitzak stoelen van Sacksea zijn voor een groot deel gemaakt van gerecycled plastic uit de zee, de informatiebordjes bij alle ruimtes zijn door Textline gemaakt van gerecycled rijstvlies BioBord en de verschillende muurpanelen met planten van Cloud Garden zijn niet alleen duurzaam maar dragen ook bij aan een fijn leefklimaat. Onze meubels en andere inrichtingselementen voorzien we waar mogelijk van productinformatie-tags zodat je de herkomst kunt inzien en zodat we bezoekers kunnen inspireren om ook meer duurzame keuzes te maken.