Skip to main content
SM Gebied3

Ruimte voor de toekomst

Hier in Spoorzone Zwolle onstaat een innovatiekwartier dat door het spoor en de nabijgelegen snelwegverbinding optimaal in contact staat met de regio en het hele land. Werken midden in een dynamisch gebied vol ontwikkelingen, kansen en groeimogelijkheden, het kan in Smaragd Offices.

SM header Gebied

Hanzekwartier: Ruimte voor inspiratie

Smaragd Offices staat straks middenin een levendige omgeving met veel ruimte voor groen waarin wordt gewerkt, gecreëerd, gewoond en gestudeerd. Op de loop- en fietspaden, in de parken en op de pleinen komen de werelden samen, om elkaar te ontmoeten, te eten, ontspannen en genieten. Nieuwe verbindingen ontstaan hier. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de ontwikkelingen in het Hanzekwartier:

top bereikbaar

In een markt waarin het moeilijk is om goede professionals te vinden én binden is de bereikbaarheid van je kantoorlocatie essentieel. Smaragd Offices bevindt zich op 250 meter loopafstand van station Zwolle en is hierdoor ideaal te bereizen voor iedereen die gebruik maakt van het OV. Kom je liever met de auto? Ook de A28 is vlakbij; neem vanaf de snelweg afslag Zwolle Zuid en je staat binnen 5 minuten voor de deur.

Kaart gebied
SM BG Interesse5

Van een kantoorkamer tot een eigen verdieping, het kan in Smaragd. En er is ruimte voor jouw persoonlijke wensen en voorzieningen.

Interesse?

> 150 m2
kantoorruimte

Aanmelden

20 - 150 m2
kantoorruimte

Aanmelden

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op om jouw wensen door te spreken.